dimecres, 9 de gener del 2008

La millor manera d'evitar rumors absurds

Tot i així, jo penso que, en general, la veritat és preferible a la mentida [...].
Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore



Tal i com deixa entreveure el professor Dumbledore en més d'una ocasió, la millor manera d'evitar rumors absurds és dir les coses clares i pel seu nom.

Sí, és veritat que estaré una temporada absent de Hogwarts, vull dir, de l'institut. Una malaltia greu i sobtada de la meva mare m'aconsella agafar un dels permisos a què tenim dret en aquesta empresa. Afortunadament, sembla que la seva recuperació serà normal i completa.

Tanmateix, no està clar quan podré reincorporar-me a la feina, de manera que he optat per aquesta classe de permís, ja que això facilitarà l'adjudicació d'un professor substitut (els tràmits burocràtics ja estan en marxa: no penseu que aneu a tenir vacances!).

D'altra banda, si tot va bé, espero poder reprendre les activitats dels blocs abans que acabi gener, i ja em posaré en contacte amb el professor suplent perquè tingui en compte aquesta activitat de cara a les notes de la segona avaluació.

Ja tinc ganes de tornar-hi.


Powered by ScribeFire.

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Sort i que tot vagi molt bé.

Severus ha dit...

Gràcies, Jesús, sembla que serà així.

Calibre 22 ha dit...

Ànims professor.
Cuidi's i cuidi de la seva mare.

Una abraçada!

Severus ha dit...

Gràcies, George. Ja la tenim a casa, ara és qüestió de començar la recuperació. Si tot va bé, aviat donaré senyals de vida, almenys per la xarxa.

Una abraçada!