dijous, 19 de març del 2009

Microsoft Internet Explorer 8 no està en català

Acaben de publicar la versió 8 de l'Internet Explorer, el navegador de Microsoft. Si us passeu per la pàgina web des d'on us el podreu descarregar (si us agrada el risc), observareu que no hi ha versió en català. És curiós, perquè fa molt pocs dies que la Microsoft va rebre un premi per la seva atenció al plurilingüisme a l'estat espanyol; entre els patrocinadors del premi estava la Generalitat Catalana, veges tu quines coses.

En canvi, al programari lliure les coses són ben diferents: avui mateix també s'ha fet pública la versió 2.26 de l'entorn d'escriptori Gnome (en entorn de treball dels sistemes GNU/Linux, BSD, Solaris i altres derivats d'Unix), i Softcatalà, també avui, n'ha presentat la traducció al català. Sense retards, com en qualsevol llengua normal.

4 comentaris:

Sintagma carabassal ha dit...

Avui acollirem al nostre magnífic professor de català, amb ganes de fer-nos fer el sintagma carabassal.
Ha estat un mes llarg sense el nostre professor preferit, però, hem tingut una bona substitució que mai oblidarem.I res més a dir només una cosa: BENVINGUT!

PD: Amb això no estem fent la pilota per un aprovat, perquè ja que aquet segon trimestre, al segon examen no ha aprovat cap alumne parlant de la classe de 4tB.

Una forta abraçada dels alumnes de 4tB.

Severus ha dit...

Doncs, ja veus, ja estic per aquí una altra volta. Gràcies per la benvinguda i espero no decebre-us.

Nee-san ha dit...

quina decepció de notes aquet trimestre...viam si puc aprovar el 3r sense anar a recuperació.

ànims a tots

P.D. m'he comprat el llibre de Ana Frank "DIARIO" encara que estigui en castellà. Pero en fi, lo important es llegir. I si es cultura,encara més Jojojo

M'alegro que hagi tornat amb tanta "CHISPA"

Nee-san ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.