diumenge, 18 de novembre del 2007

Serà veritat?

Trobo la següent notícia a Nació Digital.cat: "La televisió ha deixat de ser el principal mètode d'entreteniment dels joves europeus, per deixar pas a Internet." Serà veritat, o és una exageració?



Per cert, si us fixeu, la van publicar divendres al migdia, quan feia uns minuts que havíem sortit de la TIC 1. Casualitats.






Powered by ScribeFire.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, en primer lloc he de demanar disculpes per aver esborrat el meu comentari sense voler;-) Després he de dir que hi ha molta raó en aixó de que la Literatura s'aprén per gust i no per obligació, peró també cal remarcar que tenim a un professor que sap fer les classes d'una manera menys monotona. I, per acabar només dir....GRÀCIES.

Anònim ha dit...

Per cert, també volia dir dos coses més: una es que crec que un bon títol pel blog podria ser Monteagudo & Girls i, per el Sergio no s'enfadés el podriem posar com a subtítol i seria & a one boy. És la meva proposta, nosé si agradarà. I la segona cosa es que els meus comentaris apareixen en anónim perque no m'ho deixa fer de una altra manera, ho sentu. Allende!!!!

Severus ha dit...

Gràcies, Allende, per apreciar els meus esforços; crec que tots els professors ho intentem, però, de vegades, és difícil trobar la "inspiració".

La teva proposta de títol m'afalaga moltíssim (vermell, m'he posat vermell), però em sembla que algú la trobarà... si més no, políticament incorrecta (odio aquesta expressió!) o inapropiada (paraula molt perillosa des de fa uns anys). Però, ja en parlarem, i a veure quines altres propostes hi apareixen :-) .

Anem amb la part tècnica:

En entrar a la secció de deixar comentaris, hi trobem quatre quadres on escriure la nostra informació.

El primer és el quadre gran on escrivim el nostre comentari.

El segon és de Comprovació de paraules, el mecanisme que permet comprovar que som una persona i no un programa que va per la xarxa deixant comentaris per tot arreu de forma automàtica (és un dels perills de la xarxa...). De vegades, si passa massa temps des que hem accedit a la pàgina, ens pot demanar aquesta comprovació per segona vegada (en aquest cas, hem de tornar a introduir la contrasenya).

En el tercer és on hem d'introduir el nostre nom d'usuari, format, en realitat, per la nostra adreça en Gmail completa; exemple: carbasseta@gmail.com

I, finalment, el quadre on escriurem la nostra contrasenya.



No sé si les explicacions t'ho han aclarit. Si no és així, no et preocupes: en la propera sessió de TIC (que hauré de reprogramar, tenint en compte el canvi en l'avaluació) ja ho aclarirem. De moment, has fet molt bé en signar al final del segon comentari.

Ens veiem a la "fàbrica"!

VGF ha dit...

Cridaria la atenció el títol, sona bé...
monteagudo & girls & one boy... jeje... si si posat roig! :P

Si la gent no s'hi posa... quedarà aquest? xD Seria bó...

Laia ha dit...

aquest nom...
no està malament però...
té algo que no m'agrada...
però encara no he descobert el què!
Però el més greu, és que no tinc cap proposta millor!
a veure si demà a classe surten altres propostes, o d'aquesta millorar aquest nosé què que no m'acava de convèncer!
Bona nit!

Trevor.Black ha dit...

A mi tampoc m'acaba d'agradar massa, fa gràcia sí i el que m'he pogut riure quan me l'han dit...tela. xD
Però no sé, no em convens pas.

Idees millors...no se m'acudeix cap títol per un bloc de clase...aiai! Que estem tots sense inspiració!

A veure si demà algú té alguna idea bona ^^